Batony Imbirowo-Limonkowe

Batony Imbirowo-Limonkowe
Batony imbirowo-limonkowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 150 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier puder, sok z limonki, skórkę z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batony limonkowo-imbirowe, Babeczki z oliwą z oliwek krystalizowanej imbiru z kremem maślanym z limonki, bazylią Opal, miętą i skórką z limonki, oraz Dip Imbirowy Limonkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce do mieszania; dobrze wymieszać. Naciśnij na 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w temperaturze 350 przez 12 minut; lekko ostudzić na drucianym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ubijamy jajka i kolejne 7 składników, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wlać mieszaninę jaj na przygotowaną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Piec w 350 przez 20 do 22 minut lub aż zestaw. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Cukier puder przesiać równomiernie na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pokroić w kratki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W47 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn