Batony Energetyczne

Batony Energetyczne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów energetycznych. Ten przepis służy 9. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, zmielony cynamon, mąkę do ciast i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Orzechy i owoce batony energetyczne {domowe batony Kind}, oraz Batony Energetyczne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać jajka, banan, owies, nasiona słonecznika, cynamon, mleko w proszku, daktyle, rodzynki, orzechy włoskie, morele, kiełki pszenicy, syrop klonowy i mąkę z ciasta pełnoziarnistego razem w dużej misce, aż do całkowitego połączenia; rozprowadzić mieszaninę równomiernie do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Ciasta PełnoziarnistegoMąka Z Ciasta Pełnoziarnistego
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DaktyleDaktyle
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut; odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Pokroić na 9 sztabek i owinąć plastikiem do przechowywania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia26
Magazyn