Batony Energetyczne

Batony Energetyczne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów energetycznych. Ten przepis służy 9. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop klonowy, zmielony cynamon, mąkę do ciast i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Orzechy i owoce batony energetyczne {domowe batony Kind}, oraz Batony Energetyczne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać jajka, banan, owies, nasiona słonecznika, cynamon, mleko w proszku, daktyle, rodzynki, orzechy włoskie, morele, kiełki pszenicy, syrop klonowy i mąkę z ciasta pełnoziarnistego razem w dużej misce, aż do całkowitego połączenia; rozprowadzić mieszaninę równomiernie do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Ciasta PełnoziarnistegoMąka Z Ciasta Pełnoziarnistego
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DaktyleDaktyle
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut; odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Pokroić na 9 sztabek i owinąć plastikiem do przechowywania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia26
Magazyn