Batony Czekoladowo-Orzechowo-Karmelowe
Batony czekoladowo-Orzechowo-karmelowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, sól koszerną, pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Karmelowo-czekoladowe batoniki orzechowe, Batoniki Czekoladowo-Karmelowe, oraz Czekolada Karmel Pecan Pie Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 10 do 12 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Line a 15-x 10-calowa galaretka z folią aluminiową; lekko nasmaruj folią. Ułóż krakersy graham w jednej warstwie w przygotowanej patelni, lekko nakładając krawędzie.
Połącz cukier, masło i śmietanę w średniej wielkości ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią i orzechami pekan.
Wlać mieszaninę masła na krakersy, rozprowadzając do płaszcza.
Piec w 350 przez 10 do 11 minut lub do lekko rumiane i bąbelki. Najlepsze ciepłe batony z gorzką czekoladą.
Odstawić 3 minuty i rozprowadzić czekoladę na batonach.
Natychmiast posypać solą i przesunąć folię z patelni na stojak z drutu. Całkowicie schłodzić (około 30 minut). Schłodzić 20 minut przed podaniem. Włamać się do krat.