Batony cytrynowe

Batony cytrynowe
Lemon Bars to deser wegetariański lacto ovo . Ten przepis jest dla 16 osób. Za 31 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 313 kalorii , 4 g białka i 13 g tłuszczu . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut . 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i sycący. Ten przepis z Foodnetwork wymaga cukru pudru, soku z cytryny, mąki i mąki. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszony wynik spoonacular wynoszący 0% . Podobne przepisy obejmują Gluten Free Dairy Free Lemon Raspberry Bars , Lemon Bars i Lemon Cream Bars .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175°C. Wyłóż folią aluminiową formę do pieczenia o wymiarach 23x33 cm i posmaruj ją masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pierś Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojona W PaskiPierś Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojona W Paski
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier puder i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Pokrój masło palcami, aż powstanie kruszonka; włóż ją do przygotowanej formy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec przez 20 minut, następnie przełożyć na kratkę i pozostawić do lekkiego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
1
W misce wymieszaj widelcem jajka, cukier granulowany i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3
Wlać nadzienie na spód ciasta i piec jeszcze 25 minut; przełożyć na kratkę i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski
4
Posyp cukrem pudrem. Wyjmij z patelni i pokrój na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
5
Zdjęcie autorstwa Paula Sirisalee
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn