Batony Blackberry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać bary Blackberry spróbować. Ten przepis służy 12. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 344 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Mieszanka cukru cukierniczego, masło, ekstrakt z migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 130 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Blackberry Pie, Batoniki Blackberry Pie, oraz Batoniki Blackberry Pie.
Instrukcje
Zrobić skórkę: w misce robota kuchennego, pulsować razem mąkę i cukierników cukru, aż połączone.
Dodać masło i pulsować, aż masło będzie wielkości grochu.
Dodaj mleko i pulsuj, aż ciasto połączy się w kulkę. Ciasto wcisnąć równomiernie do przygotowanej patelni i wstawić do lodówki na 30 minut.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. potrawę do pieczenia posmaruj masłem.
Umieścić plastry migdałów na blasze do pieczenia i tosty na złoty, 6 do 7 protokół.
Piec skorupę, aż dopiero zaczynają kolor na górze i brązowy na krawędziach, o 20 protokół.
Zrobić polewę: w średniej misce ubić białka do uzyskania piany, następnie ubić w cukiernikach cukier na gładką masę.
Ubić ekstrakt z migdałów.
Rozprowadzić dżem równomiernie na wierzchu parzonej Skórki. Dollop mieszaniny białka jaja na górze, pozostawiając sporadyczne plamy dżem zaglądając przez. Top z prażonymi migdałami.
Piec, aż polewa będzie złota, około 15 minut.
Ostudzić, następnie pokroić na 12 batonów i podawać. Przechowywać schłodzone pręty w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 5 dni.