Batoniki bananowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 165 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka oleju roślinnego, cukru granulowanego, bananów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Batony Bananowe, Batony Bananowe, oraz Batony Bananowe.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno i boki prostokątnej patelni, 13x9x2 cale, ze skróceniem. W dużej misce wymieszaj łyżką cukier granulowany, banany, olej i jajka. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Soda Oczyszczona
Skracanie
Cynamon
Banan
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Piekarnik
Patelnia
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec bary 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
4
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać ser śmietankowy, masło i wanilię z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Stopniowo ubijaj łyżką cukier puder, od czasu do czasu skrobając miskę, aż będzie gładka i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Wanilia
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozprowadzić schłodzone batony z lukrem twarogowym. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.