Batony Bananowe

Batony Bananowe
Batoniki bananowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 165 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka oleju roślinnego, cukru granulowanego, bananów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Batony Bananowe, Batony Bananowe, oraz Batony Bananowe.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno i boki prostokątnej patelni, 13x9x2 cale, ze skróceniem. W dużej misce wymieszaj łyżką cukier granulowany, banany, olej i jajka. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
SkracanieSkracanie
CynamonCynamon
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec bary 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać ser śmietankowy, masło i wanilię z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Stopniowo ubijaj łyżką cukier puder, od czasu do czasu skrobając miskę, aż będzie gładka i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozprowadzić schłodzone batony z lukrem twarogowym. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn