Batony Żurawinowo-Morelowe

Batony Żurawinowo-Morelowe
Batony żurawinowo-morelowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Mieszanka soku pomarańczowego, cukru, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Batony Morelowo-Żurawinowo-Orzechowe, Żurawinowo-Morelowe Batoniki Streusel, oraz Morelowo-Żurawinowe Batoniki Musli.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 8-calowy kwadratowy patelnia z folią; folia spray z gotowania sprayu. W dużej misce, ubić składniki skórki z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż mieszanina wygląda jak grube okruchy. Wciśnij pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec 28 do 30 minut lub do jasnego złotego koloru. W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać składniki nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Usunąć częściowo upieczoną skórkę z piekarnika. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozłóż nadzienie równomiernie na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec 8 do 10 minut dłużej lub aż mieszanina jest ustawiona i wydaje się błyszczący. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn