Batoniki Żurawinowo-Orzechowe
Batony z orzechami żurawinowymi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 121 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego cynamonu, mąki, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Kewl Cranberry Walnut, Batony Żurawinowo-Orzechowe, oraz Żurawina Orzech Streusel Bary Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukry do lekkiego i puszystego. Ubić w jajku i wanilii.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i cynamon połączyć; stopniowo dodawać do śmietany. Złóż żurawinę i orzechy włoskie.
Rozłóż do nasmarowanego 9-calowego. kwadratowa patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku z drutu.