Batoniki Zbożowe Bez Pieczenia
Potrzebujesz śniadanie bezglutenowe i bezmleczne? Batoniki zbożowe bez pieczenia mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Za 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 15g tłuszczu i w sumie 316 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 147 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Mieszanka chipsów toffi, cukru, masła orzechowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy obejmują Batoniki Zbożowe Bez Pieczenia, Batoniki zbożowe bez pieczenia, oraz Bezglutenowe Batoniki Zbożowe Bez Pieczenia.
Instrukcje
Umieść płatki w dużej żaroodpornej misce; odstawić. W małym rondelku wymieszaj masło orzechowe, syrop kukurydziany i cukier. Gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, od czasu do czasu mieszając.
Polać zbożem; wrzucić do pokrycia.
Rozłóż na natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. pan. W kuchence mikrofalowej rozpuść chipsy czekoladowe i toffi; mieszać do uzyskania gładkości.