Batoniki z trawy cytrynowej z kokosową kruchą skórką
Need a wegetariańska przystawka? Batony z trawy cytrynowej z kokosową skorupą kruchą mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki z trawy cytrynowej z kokosową kruchą skórką, Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką, oraz Batoniki kokosowe z kruchą skórką czekoladową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 13 x 9 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić mąkę, kokos, cukier puder, i 1/2 łyżeczka soli w dużej misce, aż dobrze wymieszane, 30 sekund.
Dodaj masło; ubijaj na małej prędkości, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto na dole i 1/2 cala się boki patelni.
Upiec ciasto na złoty kolor (krawędzie będą ciemniejsze), około 25 minut.
W międzyczasie umieścić cukier i trawę cytrynową w procesorze; pulsować, aż trawa cytrynowa zostanie drobno zmielona, około 1 minuty.
Dodaj sok z cytryny; proces do dobrze wymieszane, o 30 sekund.
Dodać jajka; proces do mieszania, 10 do 15 sekund.
Dodać mąkę i szczyptę soli; pulsować, aż będzie gładka.
Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Wlać nadzienie na gorącą skórkę; piec, aż nadzienie będzie twarde, 22 do 23 minut. Schłodzić w patelni na stelażu.
Pręty trawy cytrynowej pokroić wzdłuż na 4 paski, a następnie w poprzek na 6 sztuk. Batony udekorować cukrem pudrem i podawać.
W porcji: 166 kalorii, 7 g tłuszczu, 0,3 g błonnika