Batoniki z trawy cytrynowej z kokosową kruchą skórką

Batoniki z trawy cytrynowej z kokosową kruchą skórką
Need a wegetariańska przystawka? Batony z trawy cytrynowej z kokosową skorupą kruchą mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placki z trawy cytrynowej z kokosową kruchą skórką, Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką, oraz Batoniki kokosowe z kruchą skórką czekoladową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 13 x 9 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić mąkę, kokos, cukier puder, i 1/2 łyżeczka soli w dużej misce, aż dobrze wymieszane, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KokosKokos
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj masło; ubijaj na małej prędkości, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij ciasto na dole i 1/2 cala się boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Upiec ciasto na złoty kolor (krawędzie będą ciemniejsze), około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W międzyczasie umieścić cukier i trawę cytrynową w procesorze; pulsować, aż trawa cytrynowa zostanie drobno zmielona, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
CukierCukier
2
Dodaj sok z cytryny; proces do dobrze wymieszane, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
3
Dodać jajka; proces do mieszania, 10 do 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać mąkę i szczyptę soli; pulsować, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wlać nadzienie na gorącą skórkę; piec, aż nadzienie będzie twarde, 22 do 23 minut. Schłodzić w patelni na stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Pręty trawy cytrynowej pokroić wzdłuż na 4 paski, a następnie w poprzek na 6 sztuk. Batony udekorować cukrem pudrem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
8
W porcji: 166 kalorii, 7 g tłuszczu, 0,3 g błonnika
9
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn