Batoniki Z Szarlotką
Przepis Apple Pie batony może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 2309 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, cukier granulowany, jabłka granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Z Masłem Jabłkowym, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Beat Serek i masło w dużej misce z mikserem do wymieszania. Stopniowo dodawać 3 szklanki mąki, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania. Kształt na 2 kulki.
Umieść 1 kulkę na dużym, lekko posypanym mąką arkuszu woskowanego papieru; lekko spłaszczyć. Przykryć drugim arkuszem woskowanego papieru.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt 15-1 / 2x10-1/2 cala. Wyrzucić górny arkusz woskowanego papieru.
Spray 15x10x1-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; odwrócić na rozwałkowane ciasto. Odwróć ciasto i patelnię razem. (Pan będzie na dole.)
Usuń drugi woskowany arkusz papieru; delikatnie naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie patelni. Jabłka wrzucić z połączonym cukrem granulowanym, cynamonem i pozostałą mąką; rozłożyć na dno skorupy.
Powtórz toczenie z pozostałej kulki ciasta, aby uzyskać drugi prostokąt.
Usuń górny arkusz woskowanego papieru; ostrożnie obróć ciasto na jabłka. Wyrzucić papier woskowany. Tuck krawędzie ciasta dół boki patelni, aby dołączyć jabłka.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby odpuścić parę.
Piec 35-40 min. albo aż do złotego brązu. Fajne 15 min.
Wymieszać cukier puder z wodą; skropić na deser. Fajne 30 min. przed cięciem na pręty.