Batoniki Z Serem Dyniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj batoniki z twarogiem z dyni. Ten wegetariański przepis serwuje 20 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 12g tłuszczu i w sumie 199 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś masło, serek śmietankowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Z Serem Dyniowym, Batoniki Z Serem Dyniowym, oraz Batoniki Z Serem Dyniowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj okruchy krakersów i cukier; wymieszać z masłem. Naciśnij na dole 13-in. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 15 minut.
W dużej misce ubij sery śmietankowe i cukier, aż będą gładkie. Ubij dynię, mąkę, przyprawę do ciasta i wanilię.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą.
Piec w temperaturze 325° przez 35-45 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony. Ostudzić na ruszcie przez 1 godzinę. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Sernik pokroić na 20 batonów; na wierzch każdą połowę orzecha włoskiego.