Batoniki Z Rodzynkami Bez Cukru
Batoniki z rodzynkami bez cukru to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 138 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, cukier zastępczy równoważny cukier, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Batoniki z rodzynkami bez cukru, Bezcukrowe Batoniki Z Ciemnej Czekolady {Orzechowe , Mleczne I Bezglutenowe}, oraz Borówkowe Batony Śniadaniowe-Bezglutenowe, Bez Cukru dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu gotuj rodzynki, wodę, masło, cynamon i gałkę muszkatołową, aż masło się rozpuści; kontynuuj gotowanie przez 3 minuty.
Dodać wszystkie pozostałe składniki.
Rozłożone na 8-calowe. kwadratowe naczynie do pieczenia, które zostało spryskane sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do lekko rumiane.