Batoniki Z Pomarańczowym Sernikiem

Batoniki Z Pomarańczowym Sernikiem
Pomarańczowe batony sernikowe mogą być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 10g tłuszczu i w sumie 148 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką wafle waniliowe, mleko skondensowane, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Batony Z Sernikiem Jagodowo-Pomarańczowym, Batony Sernikowe Z Kremem Pomarańczowym, oraz Batony Z Sernikiem Czekoladowo-Pomarańczowym.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz okruchy wafli i masło. Wciśnij do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WafelWafel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj mleko, jajka i wanilię; ubijaj tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
4
Wlej połowę na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Dodaj koncentrat soku pomarańczowego, skórkę pomarańczową, ekstrakt i barwnik spożywczy do pozostałej mieszanki serka śmietankowego; ubijaj do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Kolor żywnościKolor żywności
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
EkstraktEkstrakt
6
Zalej pierwszą warstwę.
7
Piec w temperaturze 325° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony. Ostudzić na ruszcie. Wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny przed cięciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Sernik naprawdę dobrze komponuje się z późnymi zbiorami Riesling, Lambrusco Dolce i Sauternes. Białe wina deserowe to Bezpieczny wybór na sernik (bez czekolady), ale słodki lambrusco będzie tak dobry z klasycznym sernikiem Truskawkowym. Możesz spróbować Angel Late Harvest Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Anioł Późne Zbiory Riesling
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn