Batoniki Z Miętą Pieprzową

Batoniki Z Miętą Pieprzową
Batoniki z mięty pieprzowej mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 48. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 59 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czekolady, cukierników ' cukier, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki Czekoladowo-Miętowe, Batony Czekoladowo-Miętowe, oraz Miętowe Batoniki Z Gorącą Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W kuchence mikrofalowej roztopić masło i czekoladę; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Lekko schłodzić. W międzyczasie, w dużej misce, ubić jajka, cukier i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać mieszaninę czekolady i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
3
Mąkę połączyć z solą, stopniowo dodawać do masy czekoladowej. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
SólSól
4
Rozłóż do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 16-20 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
W małej misce, masło śmietankowe, cukier i ekstrakt do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Dodać tyle śmietany, aż lukier osiągnie konsystencję rozłożenia. Pręty chłodzone mrozem. Roztopić czekoladę i masło; skropić lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
MasłoMasło
KremKrem
8
Pokroić w kratki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn