Batoniki Z Mieszanymi Jagodami
Mixed Berry Snack Bars to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sól koszerną, konfitury z malin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Berry Snack Bars, Batony Jagodowe Mieszane, oraz Batony Z Kruszonką Mieszaną.
Instrukcje
W misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić 1 patyk plus 2 łyżki masła z cukrem i żółtkiem jaja, aż będzie gładka.
Dodać mąkę, proszek do pieczenia i sól i ubić z małą prędkością, aż równomiernie nawilżona, o 2 protokół. Używając rąk, ugniataj raz lub dwa razy, aby połączyć ciasto.
Masło 9-calowa kwadratowa metalowa patelnia do pieczenia. Pat 3/4 ciasta do pieczenia w równej warstwie.
Pozostałe ciasto rozwałkować na 36 małych kulek.
Zwijamy kulki w cukrze, przekładamy na blachę do pieczenia wyłożoną papierem woskowym i dociskamy kulki do grubych na 1/4 cala rund z dnem szklanki. Przechowywać w lodówce skorupę i rundy przez 10 minut. Rozgrzej piekarnik do 35
W misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową przykryj żurawinę wodą i kuchenką mikrofalową o dużej mocy przez 1 minutę, aż będzie pulchna.
Odcedzić, wyciskając wodę; lekko ostudzić. Żurawinę wrzucić do miski i wymieszać z konfiturą i skórką cytrynową.
Rozłóż nadzienie jagodowe na cieście na patelni do pieczenia i ułóż na wierzchu okrągłe.
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika przez 40 do 45 minut, lub do góry jest złoty.
Niech kwadrat ostygnie całkowicie.
Uruchom końcówkę noża wokół krawędzi patelni do pieczenia.
Pokrój kwadrat na 18 barów i podawaj.