Żurawinowe batoniki Crumble to Wegetariańskie deser. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 48. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, skórkę pomarańczową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Batoniki Z Kruszonką Żurawinową, Batoniki Z Kruszonką Żurawinową, oraz Wegańskie Batoniki Z Kruszonką Żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 1 1/2 kwarty wymieszać cukier granulowany, sok pomarańczowy i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I Pistacje
Jak Zazdrość Anioła
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki nadzienia żurawinowego. Gotować na średnim ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. W średniej misce wymieszać brązowy cukier i masło. Wymieszaj wszystkie pozostałe składniki batonu, aż będą kruche. Naciśnij połowę kruchej mieszanki w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska Drobno Pokrojona
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki