Batoniki Z Dyni
Batoniki z dyni mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sody oczyszczonej, twarogu, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, Pumpkin Magic Brownie batony z Pumpkin Magic lukier, oraz Pumpkin Pie Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 15x10x1-calowej patelni za pomocą skracania lub sprayu do gotowania.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki bar z wyjątkiem rodzynek z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski często. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z rodzynkami.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
W średniej misce, beat twarożek, masło, mleko i wanilia z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj cukier puder na małej prędkości, aż będzie gładki.
Rozłożone na bary. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.