Batoniki Z Cukinii
Batoniki z cukinii mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 100 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka mielonych goździków, mielone goździki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Batoniki Z Cukinii, Batoniki Z Cukinii, oraz Batoniki Z Orzechów Cukinii.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 9-lub 8-calowej kwadratowej patelni. W dużej misce, wymieszać brązowy cukier, masło, wanilia i jajko. Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i 1/2 łyżeczki goździków. Wymieszać z cukinią i orzechami.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki lukier do gładkiej i spreadable.
Rozłóż lukier na batonach. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.