Batoniki Tiramisu
Przepis Tiramisu Cookie bary może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, proszek do pieczenia calumet, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Filiżanki Do Ciastek Tiramisu, Tiramisu Cookie Balls, oraz Tiramisu Cookie Balls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło, cukier i jajko ubić na kremowo, a następnie ubić ekstrakt waniliowy. W osobnej misce, ubić razem mąkę i proszek do pieczenia, a następnie dodać do mieszaniny masła i ubić na niskie, aż równomiernie połączone bez suchych kieszeni. Naciśnij to do nieprzywierającej non-stick 15 x 10 jelly roll patelni na pokrycie dna patelni. Ciasto cookie nie musi iść po bokach patelni (rzeczywiście, będzie spadać podczas pieczenia, nawet jeśli spróbujesz pracować na boki.) Lekko przykryć folią i umieścić w lodówce na pół godziny.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Piec bazę cookie przez 15 minut, lub do momentu utworzenia i złoty kolor brązowy. Krawędzie mogą być nieco bardziej brązowe, ale nie powinny być głęboko brązowe.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni przed polewaniem.
Wymieszać razem kawę lub espresso i rum. Łyżka 2 łyżki do miski miksera stojącego lub miski mieszającej.
Dodać serek śmietankowy, mascarpone i ekstrakt z wanilii i ubić na gładką i kremową masę. Przesiej cukier cukierniczy i ubijaj, aż będzie gładki i puszysty.
Pozostałą kawę lub espresso i mieszaninę rumu posmarować na ostudzonej podstawie z ciasteczek.
Masę serową rozprowadzić równomiernie na bazie ciastek.
Tabliczkę czekolady zetrzeć drobną tarką na śmietankowej polewie.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo