Batoniki Sernikowe
Cheesecake Bars to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz pod ręką cukier, mleko, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Easy Cheesecake-Serniki Jagodowe, Batoniki Sernikowe, oraz Batoniki Sernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Aby ciasto: śmietanę razem masło i brązowy cukier do lekkiego i puszystego.
Dodać mąkę i posiekane orzechy i mieszać, aż mieszanina stanie się krucha. Odstawić 1/4 szklanki do użycia jako polewa.
Naciśnij mieszankę ciasta do 8-calowej kwadratowej patelni i piec przez 12 do 15 minut.
Niech ostygnie na stojaku.
Aby nadzienie: ubić razem biały cukier i serek śmietankowy, aż będzie gładki. Wymieszać z jajkiem, mlekiem, sokiem z cytryny i wanilią i dobrze wymieszać.
Rozprowadzić mieszankę wypełniającą na upieczonej skórce.
Posypać reserved mieszaninę na jako polewa.
Piec przez 25 do 30 minut.
Ostudzić na stojaku z drutu i schłodzić.