Batoniki Owsiane
Batoniki owsiane mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 103 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jeśli masz brązowy cukier, cukier, gotowanie owsa i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki Owsiane, Zdrowe Batoniki Owsiane, oraz Batoniki Owsiane Z Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. posmaruj patelnię 9x13 cali.
Aby nadzienie: w rondlu na małym ogniu, połącz daty, wodę, biały cukier i sok z cytryny.
Podgrzać przez około 8 minut, lub do grubości. Odstawić do ostygnięcia.
Aby Zrobić ciasto: w dużej misce połączyć mąkę, brązowy cukier, owies i sól.
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego.
Dodaj w skróceniu, aż mieszanina utworzy grube okruchy.
Połowę ciasta wymieszać na patelnię. Przykryć mieszanką daktylową i rozprowadzić pozostałą masę na wierzchu.
Piec 20 do 25 minut, aż złoty kolor.
Ostudzić na stojaku z drutu przed cięciem.