Batoniki Musli
Batoniki musli to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 60 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 1 godzina. Jeśli masz kiełki pszenicy, staromodny płatki owsiane, nasiona słonecznika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Batoniki Musli Na Wynos, Batoniki Musli, oraz Batoniki Musli Na Wynos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Masło 9 przez 9-calowe szklane naczynie do pieczenia i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż owies, nasiona słonecznika, migdały i kiełki pszenicy na pół arkusza patelni.
Wstawić do piekarnika i grzać przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
W międzyczasie połącz miód, brązowy cukier, masło, ekstrakt i sól w średnim rondlu i umieść na średnim ogniu. Gotować, aż brązowy cukier całkowicie się rozpuści.
Po zakończeniu mieszaniny owsa wyjmij ją z piekarnika i zmniejsz ogień do 300 stopni F. natychmiast dodaj mieszaninę owsa do płynnej mieszaniny, dodaj suszone owoce i wymieszaj, aby połączyć. Włącz mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i naciśnij, równomiernie rozprowadzając mieszaninę w naczyniu i umieść w piekarniku, aby piec przez 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Pokroić w kwadraty i przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia.