Batoniki Musli
Batoniki musli to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, vanillan ekstrakt, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Batoniki Musli, Batoniki Musli, oraz Najlepsze Batony Musli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Rozłóż owies i kokos równomiernie na blasze do pieczenia.
Toast owsa i kokosa w nagrzanym piekarniku, aż zbrązowieje, o 10 protokół; przenieść do dużej miski do mieszania.
Wymieszać miód, masło orzechowe, ekstrakt z wanilii i sól w rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać, aż będzie gładka.
Na płatki owsiane i Kokosowe wlać mieszaninę miodu; wymieszać do okrycia.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do wyschnięcia, około 15 minut. Całkowicie schłodzić przed cięciem.