Batoniki Marchewkowe Dla Dzieci
Need a wegetariańska przystawka? Batoniki marchewkowe dla dzieci mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 15 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, orzechy włoskie, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Baby Blue: batony bezowe z jeżyn i rodzinny prysznic dla dzieci, Zupa Marchewkowa Dla Dzieci, oraz Puree Z Marchwi To Nie Pokarm Dla Dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier, cynamon, jajka, wanilia i olej w dużej misce.
Dodać sodę oczyszczoną, sól i mąkę. Wymieszaj w słoiku z marchewkami, surowymi marchewkami, rodzynkami i orzechami włoskimi.
Piec w natłuszczonej i zalanej mąką patelni o wymiarach 13x9 cali w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut. Sprawdzić po 20 minutach, wkładając czysty nóż do środka. Nóż powinien wyjść czysty. Ostudzić dokładnie przed cięciem.
Aby lukier: Serek śmietankowy, 1/4 szklanki masła, cukier cukierniczy i wanilia. Pręty chłodzone mrozem.