Batoniki Marchewkowe
Batony marchewkowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, orzechy włoskie, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 18%. Spróbuj Batoniki Z Ciasta Marchewkowego, Batoniki Teddy Carrot, oraz Batoniki Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
W małym rondlu połącz cukier, marchew, przyprawy, rodzynki, wodę, sok pomarańczowy i masło. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Wlać mieszaninę do dużej miski i ostudzić do letniej.
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól do mieszanki marchwi.
Dobrze wymieszać i wymieszać z orzechami włoskimi.
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.