Batony marchewkowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, orzechy włoskie, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 18%. Spróbuj Batoniki Z Ciasta Marchewkowego, Batoniki Teddy Carrot, oraz Batoniki Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W małym rondlu połącz cukier, marchew, przyprawy, rodzynki, wodę, sok pomarańczowy i masło. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Marchew
Rodzynki
Masło
Przyprawy
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wlać mieszaninę do dużej miski i ostudzić do letniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól do mieszanki marchwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Marchew
Mąka Uniwersalna
Sól
5
Dobrze wymieszać i wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
6
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku lub aż wykałaczka wyjdzie czysta.