Batoniki Malinowe Migdałowe Do Żucia
Batony migdałowe z malinami do żucia mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 265 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, masło, szybko gotujący się owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chewy Migdałowo-Malinowe Ciasteczka Kanapkowe, Batoniki Do Granoli Z Malinami I Jabłkami, oraz Almond Joy Batony Owsiane (Soft & Chewy!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 9-calową kwadratową patelnię sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce wymieszaj owies, mąkę, brązowy cukier i sól.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Rezerwa 1 mieszanka szklanki do polewy. Do pozostałej mieszaniny, mieszać w jajku, aż tylko zwilżone.
Mocno i równomiernie wcisnąć ciasto na dno patelni, używając palców lub DNA miarki.
Posmaruj dżemem. Ułóż maliny na dżemie. Migdały wymieszać z przygotowaną mieszanką okruchów; posypać równomiernie malinami.
Piec 30 do 35 minut lub do góry jest złoty. Chłodzić całkowicie na stojaku chłodzącym.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.