Batoniki Malinowe Brownie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Raspberry Brownie Cookie bary spróbować. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 407 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 2 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udać się do sklepu i odebrać mleko skondensowane, masło, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Malinowe Brownie, Malinowo-Truflowe Batoniki Brownie, oraz Bezglutenowe Ciasteczka Brownie Bary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 13x9-calowy patelni z folią, pozostawiając folię zwisające na 2 przeciwległych stronach patelni.
W dużej misce, wymieszać brownie wymieszać, woda, olej i 2 jajka do wymieszania.
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
W średniej misce, wymieszać mix cookie, masło i pozostałe 1 jajko, aż miękkie formy ciasta. Łyżka ciasta cookie na ciasto brownie na patelni; pat łyżką do utworzenia drugiej warstwy.
Pozostałe ciasto brownie wlać równomiernie na ciasto ciasteczkowe.
Piec 28 do 30 minut lub do wykałaczki włożonej 2 cale od strony patelni wychodzi czysty.
Tymczasem w małym rondlu podgrzej skondensowane mleko i chipsy czekoladowe na średnim ogniu, stale mieszając, aż chipsy zostaną stopione i mieszanina będzie gładka.
Zalać ciepłą bazą brownie. Łyżeczki konfitur malinowych upuść na skondensowaną mieszankę mleczną.
Piec 18 do 20 minut dłużej lub do góry jest ustawiony. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Użyj folii do podnoszenia z patelni.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.