Batoniki Malinowe Brownie
Batoniki malinowe Brownie mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 71 centów za porcję. Ten deser ma 407 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, chipsy mlecznej czekolady i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Malinowo-Truflowe Batoniki Brownie, Czekoladowe Ciasteczka Brownie Bary, oraz Mexican Hot Chocolate Brownie Cookie Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 13x9-calowy patelni z folią, pozostawiając folię zwisające na 2 przeciwległych stronach patelni.
W dużej misce, wymieszać brownie wymieszać, woda, olej i 2 jajka do wymieszania.
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
W średniej misce, wymieszać mix cookie, masło i pozostałe 1 jajko, aż miękkie formy ciasta. Łyżka ciasta cookie na ciasto brownie na patelni; pat łyżką do utworzenia drugiej warstwy.
Pozostałe ciasto brownie wlać równomiernie na ciasto ciasteczkowe.
Piec 18 minut. Tymczasem w małym rondlu podgrzej skondensowane mleko i chipsy czekoladowe na średnim ogniu, stale mieszając, aż chipsy zostaną stopione i mieszanina będzie gładka.
Zalać ciepłą bazą brownie. Wierzch z łyżeczkami konfitur malinowych.
Piec 20 minut dłużej lub do góry jest ustawiony i zaczyna brązowy. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku chłodzącym.
Użyj folii do podnoszenia z patelni.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.