Batoniki Malinowe

Batoniki Malinowe
Batony malinowe to wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, skracanie, dżem malinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Batoniki Malinowe, Batoniki Malinowe, oraz Batoniki Malinowe.

Instrukcje

1
Połączyć mąkę z cukrem; pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Naciśnij na nasmarowane 9 "x 9" naczynia do pieczenia; piec w 350 stopni przez 20 do 25 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Składniki na okruchy wymieszać widelcem, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
3
Rozprowadzić ostudzoną skórkę z dżemem; wierzch z polewą okruchową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
DżemDżem
4
Piec 15 do 20 minut dłużej. Fajne; pokroić w kratki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn