Batoniki kokosowo-limonkowe z orzechami laskowymi
Need a wegetariańska przystawka? Batony kokosowo-limonkowe z orzechową skórką kruchą mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz skórkę z limonki, jajka, orzechy laskowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką, Batoniki z trawy cytrynowej z kokosową kruchą skórką, oraz Batoniki kokosowe z kruchą skórką czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. wymieszaj orzechy i cukier w procesorze, aż orzechy zostaną drobno zmielone.
Dodać mąkę i sól; zmiksować 5 sekund.
Dodać masło i proces aż dobrze wymieszane. Nacisnąć ciasto na dno 13 x 9 x 2-calowej patelni metalowej.
Upiec ciasto na złoty kolor, o 28 protokół; całkowicie ostudzić na patelni onrack. Utrzymuj temperaturę pieca.
Ubić cukier i jajka w largebowl aż dobrze wymieszane, skrobanie dół miski od czasu do czasu.
Ubij w limejuice, następnie mąkę i skórkę z limonki.
Wlać nadzieniena skórkę na patelni.
Piec Lime bary 25 minut (nadzienie nie będzie w pełni ustawione).
Posypać kokosem jeszcze raz.
Piec, aż nadzienie jest całkowicie ustawione, o 10 minut dłużej.
Fajne bary w patelni na stojaku. Chill uncoverednie zimno, co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przykryć i schłodzić.
Wytnij wokół boków patelni, aby poluzować pręty; cutinto 24 kawałki. Za pomocą małej szpatułki, transferbars do talerza; podawać schłodzone.