Batoniki Kokosowe O Zapachu Cytryny

Batoniki Kokosowe O Zapachu Cytryny
Batony Kokosowe o zapachu cytryny mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu migdałowego, cukru, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kokosowe Batoniki Makaroniowe, Tequila-Lime-Coconut Macaroon Batony, oraz Batony Makaronowe Cytrynowo-Limonkowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, umieścić pierwsze 4 składniki w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj mąkę do mieszaniny cukru, ubijając, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Naciśnij na dno naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w 350 przez 12 minut lub do lekko rumiane; ostudzić na stojaku z drutu. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Niższa temperatura piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować polewę, połącz 4 białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól w dużej misce; ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1 szklankę płatków słodzonego kokosa i 2 1/2 łyżeczki startej skórki cytryny; rozprowadź równomiernie na przygotowanej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzony KokosSłodzony Kokos
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Piec w 325 przez 40 minut lub do góry jest sucha i lekko rumiane. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Pokroić na 32 kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn