Batoniki Jagodowe
Blueberry Crumb Bars może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 151 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka złotego brązowego cukru, migdałów, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Jagodowe, Batoniki Jagodowe, oraz Batoniki Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. dno masła 13x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia.
Mąkę,owies, cukier, sól i cynamon ubić w dużej misce.
Dodać 1 szklankę masła; wcierać opuszkami palców, aż mieszanka skleja się w małe grudki.
Przenieść 2 filiżanki do średniej miski; wymieszać inalmonds i rezerwy do polewy.
Pozostałą mieszaninę okruchów wcisnąć jeszcze na dno przygotowanej patelni.
Piec crustuntil złoty i po prostu firmy w dotyku, o 22minutes. Fajne 10 minut.
Wymieszaj wszystkie składniki w mediumbowl.
Rozłóż równomiernie na skorupie na patelni, thensprinkle zastrzeżone polewa nad.
Bake bary do napełniania pęcherzyków grubo atedges i polewa jest złoty brąz, około 40minutes; ostudzić w patelni na stojaku.
Wytnij długość na 4 paski, a następnie przetnij każdy pasek na 6 sztuk, tworząc 24 pręty.
Te batony są najlepsze w dniu, w którym są pieczone. Jeśli chcesz uzyskać przewagę nad przepisem, polewa z chrustu i okruchów może być przygotowana dwa razy do przodu. Przykryć osobno i schłodzić.