Batoniki Jagodowe

Batoniki Jagodowe
Blueberry Crumb Bars może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 151 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka złotego brązowego cukru, migdałów, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Jagodowe, Batoniki Jagodowe, oraz Batoniki Jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. dno masła 13x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę,owies, cukier, sól i cynamon ubić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać 1 szklankę masła; wcierać opuszkami palców, aż mieszanka skleja się w małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Przenieść 2 filiżanki do średniej miski; wymieszać inalmonds i rezerwy do polewy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pozostałą mieszaninę okruchów wcisnąć jeszcze na dno przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec crustuntil złoty i po prostu firmy w dotyku, o 22minutes. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszaj wszystkie składniki w mediumbowl.
2
Rozłóż równomiernie na skorupie na patelni, thensprinkle zastrzeżone polewa nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Bake bary do napełniania pęcherzyków grubo atedges i polewa jest złoty brąz, około 40minutes; ostudzić w patelni na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Wytnij długość na 4 paski, a następnie przetnij każdy pasek na 6 sztuk, tworząc 24 pręty.
1
Te batony są najlepsze w dniu, w którym są pieczone. Jeśli chcesz uzyskać przewagę nad przepisem, polewa z chrustu i okruchów może być przygotowana dwa razy do przodu. Przykryć osobno i schłodzić.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn