Batoniki dyniowo-przyprawowe z lukrem z serem śmietankowym

Batoniki dyniowo-przyprawowe z lukrem z serem śmietankowym
Dyniowo-przyprawowe batoniki z lukrem twarogowym to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 49. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, olej roślinny, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Spice batony z serem śmietankowym lukier (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Babeczki Pumpkin Spice z lukrem serowym, oraz Pumpkin Spice Cake With Cream Cheese Frosting dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce ubić jajka, cukier granulowany, olej i dynię trzepaczką do gładkości. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, imbir i goździki. Wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
DyniaDynia
RodzynkiRodzynki
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 25 do 30 minut lub do wykałaczki włożonej w centrum wychodzi czysty i bary wiosna z powrotem, gdy dotknął lekko w centrum. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W średniej misce, beat twarożek, masło, mleko i wanilia z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubijać w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, na małej prędkości, aż będzie gładka i smarowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozlewanie lukru nad batonami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
7
Posypać orzechami włoskimi. W przypadku prętów pokrój w 7 rzędów na 7 rzędów. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje49
Ocena Zdrowia1
Magazyn