Batoniki dyniowe IV

Batoniki dyniowe IV
Pumpkin Bars IV może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 48 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sodę oczyszczoną, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, Pumpkin Magic Brownie batony z Pumpkin Magic lukier, oraz Batoniki Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj półmisek 12x18 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, za pomocą drewnianej łyżki, wymieszać jajka, olej, cukier i dynię, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, cynamon, imbir, goździki i gałka muszkatołowa; mieszać do mieszaniny dyni, aż tylko mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż batoniki po delikatnym dotknięciu powrócą. Ostudzić przed pokrojeniem w paski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia2
Magazyn