Batoniki Czekoladowo-Wiśniowe

Batoniki Czekoladowo-Wiśniowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 210 g tłuszczu, oraz w sumie 4113 kalorii. Na 8,24 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wanilię, masło, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars}, Czekoladowo-Wiśniowa Krówka, oraz Ciemna Czekolada Wiśniowa Krówka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Mikrofalówka czekolada i masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać cukier granulowany; dobrze wymieszać. Zmiksować w jajkach i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Dodać mąkę i budyń wymieszać; dobrze wymieszać. Wymieszać w 1/2 szklanki wiśni i 1/3 szklanki zarezerwowanego soku wiśniowego; rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec 30 do 35 min. albo aż Drewniana wykałaczka włożona do środka wyjdzie z krem okruchy. (Nie przesadzaj.) Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Serek śmietankowy, cukier puder i pozostały sok wiśniowy wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
8
Skropić ostudzonym deserem, doprawić pozostałymi wiśniami. Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć deser z patelni przed cięciem na pręty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia30
Magazyn