Czekoladowo-miętowe batoniki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z mięty, złotą mąkę, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Batoniki Czekoladowo - Miętowe, Frosted Chocolate Chip Mint Cookies, oraz Frosted Czekolada Orzech Ciastka Batony.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 13x9-calowej patelni ze skróceniem; lekko mąka. W małej misce, ubić Serek i 1/4 szklanki cukru z łyżką, aż będzie gładka. Wymieszać 1 jajko, ekstrakt mięty i barwnik spożywczy, aż dobrze wymieszany; odstawić.
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W rondlu 3-quart, roztopić 1 szklankę masła i 4 oz czekolady na bardzo małym ogniu, stale mieszając; usunąć z ognia. Ostudzić 15 minut lub aż lekko ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wymieszać 2 szklanki cukru i 2 łyżeczki wanilii do mieszaniny czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki Cytrynowej
4
Dodaj 4 jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając łyżką po każdym dodaniu. Wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Rozprowadzić na patelni. Ostrożnie łyżka śmietany ser na mieszaninie brownie. Lekko zawirować mieszankę twarogu do mieszanki brownie z nożem do marmurkowego projektu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec 45 do 50 minut lub do zestawu. Schłodzić 30 minut w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Tymczasem w rondlu 2-quart, podgrzać 2 łyżki masła, syrop kukurydziany i wodę do walcowania wrzenia, często mieszając; usunąć z ognia. Wymieszać 2 oz czekolady, aż się stopi. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii i cukier puder. Ubić łyżką, aż będzie gładka. Frost schłodzone batony z polewą czekoladową. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
5 Cukierków Peachie-O
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany