Batoniki czekoladowo-Kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 15. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz mleko skondensowane, okruchy krakersów graham, batonik czekoladowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Kokosowe, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz Batony Czekoladowo-Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać okruchy graham cracker, masło, i cukier w misce. Naciśnij mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Batony Heath (po 1,4 Uncji Każdy), Pokruszone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połączyć kokos, słodzone mleko skondensowane, i pekan w innej misce, aż dobrze wymieszane.