Batoniki czekoladowo-Kokosowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 15. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz mleko skondensowane, okruchy krakersów graham, batonik czekoladowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Kokosowe, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz Batony Czekoladowo-Karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać okruchy graham cracker, masło, i cukier w misce. Naciśnij mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)