Batoniki Cytrynowe Pascha
Pascha batony cytrynowe jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi ten deser. Jeśli masz cukier, sok z cytryny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Spróbuj Bary Truskawkowe Pascha, Rozkoszne Paschalne Magiczne Batoniki, oraz Ooey Gooey Pecan Bars Na Paschę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). W średniej misce wymieszać migdały, 3/4 szklanki cukru,1 jajko i białka.
Rozprowadzić równomiernie na dnie naczynia do pieczenia 9X11 cali.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do wyschnięcia góry.
W średniej misce, ubij razem 6 jaj, 3 szklanki cukru, skrobia ziemniaczana i sok z cytryny, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Zalać skórką i wrócić do piekarnika.
Piec przez 30 minut, lub do środka barów nie pojawia się płyn. Schłodzić nad stelażem z drutu i pokroić w pręty, póki jeszcze ciepłe. Polewa cytrynowa będzie teraz na dnie, więc Odwróć patelnię na talerz, aby usunąć pręty i podawaj.