Batoniki bananowe z lukrem twarogowym
Need a wegetariańska przystawka? Batony bananowe z lukrem serowym może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 114 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sody oczyszczonej, serek, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki bananowe z lukrem twarogowym, Batoniki bananowe z lukrem cynamonowo-serowym, oraz Batoniki Bananowe Z Lukrem Waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka, śmietanę i waniliową.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do kremowanej mieszaniny. Wymieszać z bananami.
Rozłóż do nasmarowanego 15-calowego. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta(nie przesadzaj). Super.
Na lukier, w dużej misce, ubić serek, masło i wanilia, aż puszyste. Stopniowo ubijaj wystarczającą ilość cukru cukierniczego, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Frost bars. Przechowywać w lodówce.