Batoniki Babuni matowe cytrynowe
Mrożone cytrynowe batoniki babci mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 148 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 14 centów za porcję. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, skórkę z cytryny, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Batoniki Babuni matowe cytrynowe, Cytrynowo-matowe batony figowe, oraz Frosted Lemon Batons dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni.
W średniej misce wymieszaj masło, mąkę i 1/4 szklanki cukru pudru za pomocą blendera do ciast lub dwóch noży, aż mieszanina stanie się miękka. Naciśnij równomiernie na dno patelni.
Piec 20 do 25 minut lub aż krawędzie skorupy zaczną brązowieć. Nie nad piec.
Tymczasem w średniej misce, ubić wszystkie składniki napełniania mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Wlać mieszankę wypełniającą na ciepłą skórkę. Zwrócić patelnię do piekarnika; piec przez dodatkowe 25 minut lub do momentu napełnienia.
Ostudzić całkowicie przed lukrem.
W małej misce, ubij masło i 1 1/2 szklanki cukru pudru z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania.
Dodaj pozostałe składniki; pokonać na dużej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż lukier na nadzieniu.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.