Baton Z Gorącą Czekoladą
Gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 337 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka shotów espresso, cukier, batonik toffi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim rondlu podgrzać 4 szklanki mleka na małym ogniu, uważając, aby mleko się nie zagotowało. W małej misce wymieszać kakao, cukier i pozostałą 1/2 szklanki mleka.
Dodać mieszaninę kakao do ciepłego mleka i nadal ogrzać kakao do gorąca.
Wlać do 4 kubków i podawać razem z przybraniami.
Na dużej tacy ułóż kubki gorącej czekolady, mały dzbanek z kieliszkami espresso, miskę pokruszonego batonika toffi, miskę mini-pianek i miskę cukru cynamonowego. Zaproś swoich gości do smaku i udekorować ich gorącej czekolady, jak chcą.;
Pokrój fasolę wanilii na pół, wzdłuż. Używając tylnej części noża, zeskrobaj wnętrze fasoli wanilii, aby zebrać nasiona. Zeskrobać nasiona wanilii do małej miseczki.
Dodać cukier i cynamon i wymieszać do połączenia. Odstawić do małej miseczki.;