Baton Z Gorącą Czekoladą

Baton Z Gorącą Czekoladą
Gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 337 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.88 za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka shotów espresso, cukier, batonik toffi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim rondlu podgrzać 4 szklanki mleka na małym ogniu, uważając, aby mleko się nie zagotowało. W małej misce wymieszać kakao, cukier i pozostałą 1/2 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać mieszaninę kakao do ciepłego mleka i nadal ogrzać kakao do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
4
Wlać do 4 kubków i podawać razem z przybraniami.
5
Na dużej tacy ułóż kubki gorącej czekolady, mały dzbanek z kieliszkami espresso, miskę pokruszonego batonika toffi, miskę mini-pianek i miskę cukru cynamonowego. Zaproś swoich gości do smaku i udekorować ich gorącej czekolady, jak chcą.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukrecja Z Zielonego JabłkaLukrecja Z Zielonego Jabłka
Toffi Bar CandyToffi Bar Candy
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Pokrój fasolę wanilii na pół, wzdłuż. Używając tylnej części noża, zeskrobaj wnętrze fasoli wanilii, aby zebrać nasiona. Zeskrobać nasiona wanilii do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać cukier i cynamon i wymieszać do połączenia. Odstawić do małej miseczki.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn