Bat Wing Butterscotch Pie
Bat wing Butterscotch Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1584 kalorie, 18g białka, oraz 76 g tłuszczu każdy. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, mąka, graham cracker crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tort dyniowy z lukrem toffi, Tort maślany z czekoladowym Ganache, oraz Bułeczki z toffi z kromkami toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu wymieszaj brązowy cukier i masło, aż masło się rozpuści i cukier się rozpuści. Gotować 2 do 3 więcej minut; zdjąć z ognia. W osobnej misce wymieszać mąkę i jedną szklankę mleka, aż będzie gładka.
Dodać żółtka i sól; dobrze wymieszać i wymieszać z pozostałym mlekiem.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny brązowego cukru w rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Łyżka nadziewana do skórki; dokładnie schłodzić.
Aby wytworzyć karmelizowane kawałki bat cukrowego, rozpuść 1/3 szklanki cukru granulowanego w małym rondlu bez mieszania.
Skropić kawałek lekko nasmarowanej folii aluminiowej. Fajne; rozbij na kawałki. Top schłodzone ciasto z bitą śmietaną i kawałkami cukru bat.