Basmati i Snow Pea Stir Fry z klopsikami z kurczaka Teriyaki
Basmati i Snow Pea Stir Fry z klopsikami z kurczaka Teriyaki to japoński przepis, który służy 6. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz marchew, ryż basmati, groszek śnieżny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Klopsiki z kurczaka Teriyaki z Edamame i groszkiem śnieżnym, Szybkie 10 Minut Krewetki Teriyaki Stir-Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj dużą patelnię w sprayu do gotowania i oliwy z oliwek i podgrzać na dużym ogniu.
Podsmażyć marchew i pieprz 1-2 protokół.
Dodaj al fresco wszystkie naturalne klopsiki Teriyaki i brązowy po obu stronach.
Dodać groszek śnieżny, podsmażyć dodatkowe 2 minuty, następnie wrzucić szalotki i dodać sos teriyaki lub hoisin. Zmniejszyć ogień i gotować 1-2 protokół.