Basler Mehlsuppa
Basler Mehlsuppa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka bulionu wołowego, wina, chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Basler Rosti z boczkiem i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku heave na średnim ogniu, podgrzewać mąkę delikatnie, aż zacznie się blady złoty brąz, stale mieszając.
Na innej patelni podsmażamy cebulę na maśle. Po przeźroczystym wymieszaniu z mąką. Stopniowo dodawać bulion wołowy, wino oraz sól i pieprz do smaku. Gotować delikatnie, często mieszając, przez około 30 minut.
Kromkę chleba włóż do miski każdej osoby z dobrą posypką sera.
Do każdej miski wlać zupę i podawać od razu.