Basler Mehlsuppa
Basler Mehlsuppa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jeśli masz wino, masło, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 38%. Spróbuj Basler Rosti z boczkiem i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku heave na średnim ogniu, podgrzewać mąkę delikatnie, aż zacznie się blady złoty brąz, stale mieszając.
Na innej patelni podsmażamy cebulę na maśle. Po przeźroczystym wymieszaniu z mąką. Stopniowo dodawać bulion wołowy, wino oraz sól i pieprz do smaku. Gotować delikatnie, często mieszając, przez około 30 minut.
Kromkę chleba włóż do miski każdej osoby z dobrą posypką sera.
Do każdej miski wlać zupę i podawać od razu.