Basler Mehlsuppa

Basler Mehlsuppa
Basler Mehlsuppa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Jeśli masz wino, masło, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 38%. Spróbuj Basler Rosti z boczkiem i cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku heave na średnim ogniu, podgrzewać mąkę delikatnie, aż zacznie się blady złoty brąz, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Na innej patelni podsmażamy cebulę na maśle. Po przeźroczystym wymieszaniu z mąką. Stopniowo dodawać bulion wołowy, wino oraz sól i pieprz do smaku. Gotować delikatnie, często mieszając, przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bulion WołowyBulion Wołowy
MasłoMasło
CebulaCebula
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Kromkę chleba włóż do miski każdej osoby z dobrą posypką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Do każdej miski wlać zupę i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn