Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Basil Summer Squash może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz masło, ząbek czosnku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Zupa Z Dyni Z Bazylią Pistou, Zupa z dyni z bazylią Pistou, oraz Steelhead z oliwkami, bazylią i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić bulion do wrzenia na dużej patelni. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać squash i następne 5 składników. Gotować, pod przykryciem, 10 do 12 minut lub do momentu, gdy squash będzie miękki i płyn odparuje. Wymieszać z solą, pieprzem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Nóż Do Obierania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
2
* 2 funty żółty squash może być zastąpiony albo pattypan lub Piotruś Pan squash. Skróć czas gotowania o 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółty
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry