Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj podstawową mieszankę zupy fasolowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 904 kalorie, 63g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.56 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, fasola, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Podstawowa zupa z szynki i fasoli, Podstawowy Rosół, oraz Podstawowy Rosół dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować mieszankę suszonej fasoli, połącz pierwsze 5 składników w dużej misce. Podzielić mieszaninę fasoli na 5 równych porcji (około 2 1/2 szklanki każda) i umieścić w szczelnych pojemnikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Aby przygotować mieszankę przypraw, sól i następne 6 składników (sól przez liście laurowe) Połącz w misce. Podzielić mieszankę przypraw na 5 równych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić w małych hermetycznych pojemnikach.
4
Aby przygotować zupę, posortuj i umyj 1 porcję suszonej mieszanki fasoli i umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Drenaż.
6
Połącz odsączoną mieszaninę fasoli, 8 szklanek wody i szynkę w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.