Bas w paski ze słodką marchewką i glazurą z cydru
Pasiasty Bas ze słodką marchewką i glazurą z cydru jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 32G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pietruszkę, olej roślinny, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażony bas w paski z miętowym Pesto i przyprawioną marchewką, Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką, oraz Cały Pasiasty Bas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W niereaktywnym rondlu gotuj cydr i ocet na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżek stołowych, 15 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem.
Tymczasem na patelni nonstick rozgrzać oliwę z oliwek.
Marchew posmarować równą warstwą, dodać czosnek i rozmaryn. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, bez mieszania, przez 3 minuty. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, mieszając, aż marchew będzie po prostu delikatna i bogato karmelizowana, 5 minut dłużej. Odrzuć czosnek i rozmaryn. Marchewki doprawiamy solą i pieprzem. Wymieszać natkę pietruszki i połowę glazury cydru.
Na patelni nonstick rozgrzać olej roślinny. Przyprawić rybę solą i pieprzem i dodać do patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż filety są lekko rumiane, 4 protokół. Skręcić i gotować, aż ryba jest po prostu Biały przez cały, 2 minuty dłużej.
Karmelizowane marchewki przełożyć na talerze i ułożyć rybę na wierzchu.
Skropić pozostałą glazurą i podawać.