Bas w paski z sałatką Kolendrowo-cebulową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj paski basu z sałatką Kolendro-cebulową. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 383 kalorie, 34g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać zwykły grecki jogurt można śledzić to danie główne z Meyer Lemon-Greek Yogurt Pound Cake with White Chocolate-Greek Yogurt Topping jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Bas w paski Foshee z karmelizowanym sosem cebulowym, Dziki Bas W Paski Z szalotki i sałatka ziołowa, oraz Imbir i cytryna-paski na parze z sałatką z kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 łyżki soku z limonki, jogurt, 1 łyżka wody, 1/4 łyżeczki soli i awokado w małej misce; zacieru widelcem, aż będzie gładka.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na dużym ogniu.
Dodaj 1 1/2 łyżki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Posypać rybę równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Dodaj rybę do patelni, strona skóry w dół, i smażyć przez 2 minuty lub aż lekko rumiane.
Umieść patelnię w piekarniku; gotować w 400 przez 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
W średniej misce wymieszać pozostałą 1 łyżkę soku z limonki i pozostałą 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek, mieszając trzepaczką.
Dodać kolendrę i cebulę; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka około 3 łyżki mieszanki awokado na każdej z 4 płyt. Top każdej porcji z 1 filet i 1/2 szklanki sałatki.
Podawać z Tabasco, w razie potrzeby.